Webinarier

Vi vill uppmuntra till samarbete för att lösa gemensamma problem och med våra webinarier skapar vi möjlighet till möten med intressanta människor från näringsliv, akademi, samhälle och politik. Ett rum för utbyte av kunskaper, erfarenheter och lärdomar om problematiken med undernäring hos äldre.

Livsmedelsakademin arrangerade tillsammans med riksdagsledamöterna Acko Ankarberg Johansson (KD) och Mats Wiking (S), ett riksdagswebinarium där frågan om undernäring hos äldre lyftes. Samtalet handlar om vilka åtgärder som behöver göras för att nå visionen. Vart vi står idag och hur vi kommer framåt.

Ett brännande samtal om ålderism, kopplat till mat, måltider och livskvalitet, tillsammans med Barbro Westerholm, riksdagsledamot för Liberalerna, och Peter Wennström, expert på varumärkespositionering hos the Healthy Marketing Team.

Ett webinarium om initiativet Nollvisionen för undernäring hos äldre. Vi delar med oss av våra erfarenheter, berättar om vårt arbete och får höra om goda idéer och erfarenheter från andra kommuner. Vi lyssnar också till en paneldiskussion med representanter från riksdagen, kommuner, myndigheter och näringsliv.