Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Nätverksträff med nätverket Noll undernäring och Måltid Sverige – tema: Individen i fokus – skapa aptit och ge livsglädje!

april 25 | 08:30 - 10:00

Välkommen på en gemensam nätverksträff med Nätverket Noll undernäring och Måltid Sverige. I detta webbinarium går vi lite utanför tallriken och får ta del av inspirerande exempel som sätter individen i fokus, ger livsglädje och främjar aptiten för de äldre! Att integrera andra arbetssätt ger inte bara nöjdare brukare utan skapar också en attraktiv och trivsam arbetsplats för medarbetarna.

När? Torsdag den 25 april, kl. 8:30-10:00
Var? Digitalt

 

Talare

Ahnna Rasch, Leva Livet inspiratör och Susanne Malmquist, enhetschef, Förenade Care, Magnoliagården i Staffanstorps kommun

Doften av nybakat, en trerätters måltid med vin, örter och grönt från trädgården och en trubadur som spelar upp till dans. Det är knappast den miljön som vi förknippar med att bo på särskilt boende, men som Magnoliagården i Staffanstorp skapar som en del av Leva Livet-konceptet. Med måltiden i centrum och köket som en plats för aktiviteter ges alla möjlighet att vara med utifrån sina egna förutsättningar.

Program för nätverksträffen

8.30 Introduktion och presentation av våra medverkande

8.40 Leva Livet, Ahnna Rasch och Susanne Malmquist

9.30 Gruppdiskussion

9.50 Återsamling och frågestund

10.00 Avslut

 

Sista anmälningsdag 23/4, inbjudan skickas som vanligt ut till alla som är medlemmar i nätverket.

För att få inbjudan behöver du bli medlem i nätverket Noll undernäring. Anmäl dig senast 23 april för att få inbjudan till denna träff: nollundernaring.se/natverket-noll-undernaring/. Självklart är det kostnadsfritt.

Detaljer

Datum:
april 25
Tid:
08:30 - 10:00

Plats

Digitalt

Arrangör

Livsmedelsakademin