Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverksträff – tema: Samverkan mellan kommun och region

mars 21 | 08:30 - 10:00

För att få inbjudan till nätverksträffen behöver du bli medlem i nätverket Noll undernäring. Anmäl dig till nätverket senast 19 mars för att få inbjudan till denna träff: nollundernaring.se/natverket-noll-undernaring/. Självklart är det kostnadsfritt.

 

Denna gång är temat samverkan mellan kommun och primärvård och vi har bjudit in inte mindre än tre inspiratörer på temat.

 

Medverkande

Lisbeth Löpare Johansson Samordnare Nära vård SKR berättar om omställningen till Nära vård, att målet är att skapa en mer personcentrerad, proaktiv, sammanhållen och samskapad hälso- och sjukvård och omsorg. Hur går det och vilken roll spelar samverkan mellan kommun och region för att lyckas?

Lis Palm FoU-strateg Fyrbodals kommunalförbund kommer att prata om nutritionssamarbete för både kommuner och Västra Götalandsregionen med fokus sköra äldre.

Louise Palmqvist Liljehov Leg Sjuksköterska Näsby Vårdcentral kommer att ge er en bild av hur en äldrevårdsmottagning och samverkan med SÄBO kan se ut från primärvårdens perspektiv. Hur de arbetar för att nå våra sköra äldre och andra utsatta personer i vårt upptagningsområde.

 

Efter presentationerna ges möjlighet till nätverkande i grupp vilket är mycket uppskattat och givande för alla som deltar!

Nätverket Noll undernäring är en del av insatsen Nollvisionen för undernäring hos äldre som drivs av Livsmedelsakademin och finansieras av Vinnova. Här kan du läsa mer https://www.nollundernaring.se/ Hör också gärna av dig om du vill bidra till nätverket eller på annat sätt vill samarbeta med oss för att motverka undernäring hos äldre.

Välkommen! 

Detaljer

Datum:
mars 21
Tid:
08:30 - 10:00

Plats

Digitalt