Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverksträff: Kostnadsberäkningar och beslutsunderlag

11 oktober, 2023 | 08:30 - 10:00

Inbjudan till nätverket Noll Undernäring

Tema: Kostnadsberäkningar och beslutsunderlag

Tid & plats: 11 oktober klockan 08.30 – 10.00

Digitalt via Zoom: https://us02web.zoom.us/j/88457452364

 

Program – kan komma att kompletteras

  • Örebro kommun har ett ambitiöst program för förebyggande insatser i äldreomsorgen. Camilla Weckström Enhetschef frivillig och hälsofrämjande enheten  och Marie Tall Seniorlots & Processledare Nära vård  Frivillig och hälsofrämjande enheten berättar om de beslutsunderlag som ligger till grund för de förebyggande insatserna och hur de följs upp.
  • Hestia Agora är ett startup företag som utvecklar en digitala lösningar för äldreomsorgen. Per Simonsson CEO/Founder berättar om utvecklingen av en digital lösning för kostnadsberäkningar för att estimera hur mycket kostnad för förebyggande insatser minskar framtida vårdkostnader samt ett sätt att följa upp hur mycket de förebyggande insatserna påverkar de äldres upplevda  livskvalitet.

Efter presentationen ges möjlighet att ställa frågor.

  • Gruppdiskussioner utifrån presentationerna vi hört.

Nätverket Noll Undernäring är en del av insatsen Nollvisionen för undernäring hos äldre som drivs av Livsmedelsakademin och finansieras av Vinnova. Här kan du läsa mer https://www.nollundernaring.se/

Hör gärna av dig om du vill bidra till nätverket eller på annat sätt vill samarbeta med oss för att få bort undernäring hos äldre.

 

Per Simonsson
Moderator

Detaljer

Datum:
11 oktober, 2023
Tid:
08:30 - 10:00

Plats

Digitalt

Arrangör

Nätverket Noll undernäring