Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverksträff: Integrerade måltider

9 november, 2023 | 08:30 - 10:30

Nätverksträffen är ett samarrangemang med Måltid Sverige. Vi kommer att få ta del av inspirerande exempel från verksamheter i äldreomsorgen som lyckats skapa involvering och samarbete mellan måltid- och vård/omsorgspersonal.

Efter presentationerna ges möjlighet till nätverkande i grupp. Eftersom träffen är ett samarrangemang med Måltid Sverige ser vi fram emot integrerade diskussioner!

När: 9 november

Tid: 08.30 – 10.00

Medverkande

  • Hanna Settergren, dietist Kungälv kommun berättar om en utbildningsinsats med fokus värdskap och bemötande med gästen i centrum
  • Lill Spenninge, kostchef i Klippans kommun, kommer att ge några exempel på hur man kan engagera och driva måltidsfrågorna genom att säkerställa rätt kompetens, befogenhet och mandat på rätt ställe i organisationen.

Nätverket Noll undernäring är en del av insatsen Nollvisionen för undernäring hos äldre som drivs av Livsmedelsakademin och finansieras av Vinnova. Här kan du läsa mer och anmäla dig https://www.nollundernaring.se/ Dela gärna länken till andra som du tycker borde vara med i nätverket. Hör också  gärna av dig om du vill bidra till nätverket eller på annat sätt vill samarbeta med oss för att få bort undernäring hos äldre.

Detaljer

Datum:
9 november, 2023
Tid:
08:30 - 10:30

Plats

Digitalt

Arrangör

Nätverket Noll undernäring